WoningaanbodOp de hoogte blijven?

Officiële opening van Minded Motion zondag 20 oktober

2 okt / 2024

Het is 10 jaar geleden dat Minded Motion door Sven Wulms werd opgericht. Deze jonge sportieveling zag een video van een freerunner en wist dat hij van deze gave sport zijn beroep wilde maken. Freerunning is een sport waarbij je obstakels op allerlei manieren trotseert, denk aan springen, salto's, klimmen of balanceren.

Inmiddels is Minded Motion de grootse freerunning organisatie van Nederland. Wekelijks wordt er aan 2.000 freerunners op 30 verschillende locaties door Limburg en Brabant les gegeven. Daarnaast kunnen kinderen bij Minded Motion terecht voor freerunning kinderfeestjes. 

Freerunninghal Kazernekwartier
In augustus 2024 opende Sven zijn eigen freerunninghal op het Kazernekwartier. De locatie is uitgerust met uitdagende obstakels en trampolines voor zowel beginners als gevorderden. Freerunners uit het hele land komen naar Venlo om hier op het hoogste niveau te trainen. Er trainen zelfs enkele freerunners die behoren tot de top 10 van de wereld.

Open dag
De eerste weken zijn erg goed verlopen. Tijd dus voor een officiële opening van de hal. Die vindt plaats op zondag 20 oktober. Wethouder Tom Verhaegh is bij de opening aanwezig. Om het 10-jarig bestaan te vieren wordt er een open dag georganiseerd. Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken. Het feestelijke programma duurt van 13.00 tot 15.00 uur. Deze middag worden er ook workshops en demonstraties gegeven. Bij Minded Motion kun je vanaf 4 jaar starten met freerunnen.

Wil je meer weten over Minded Motion? Bezoek dan www.mindedmotion.com.

Heb je interesse om in de toekomst als ondernemer ook onderdeel van het Kazernekwartier te zijn? Neem dan contact met ons op.

KKV is een gezamenlijke ontwikkeling van:
Ga naar de inhoud