WoningaanbodOp de hoogte blijven?

Voortgang bouwrijp maken terrein Kazernekwartier

4 okt / 2024

Het bouwrijp maken van het terrein is in volle gang. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het verwijderen van kabels en leidingen, met name rondom gebouwen A en i. De gebouwen A en B zijn gesaneerd en afgekoppeld van stroom, water en gas.

Ook is er gewerkt aan het aanleggen van het riool. Eind september zijn de rioolwerkzaamheden voor deze fase afgerond. De regenpijpen van gebouw R zijn gekoppeld aan het nieuwe riool. Ook worden er afvoerputten aangebracht in de bouwwegen.

Onze nuts-partners hebben de afgelopen weken gewerkt aan de aanleg van nieuwe kabels en leidingen voor elektriciteit, water en internet.

Vooruitblik
In oktober worden de ontwikkelvelden verder op hoogte gebracht. Dit betekent dat de bouwpercelen de hoogte krijgen die is afgesproken met de ontwikkelpartners. Op woensdag 30 oktober worden de bouwwegen geasfalteerd. Deze dag is het terrein minder goed toegankelijk door de asfalteringswerkzaamheden.

Plattegrond
Zie onderstaand de plattegrond voor de uitleg van de bestaande kazernegebouwen. Aan de kant van de bouwen A en i ligt de Maas.

KKV is een gezamenlijke ontwikkeling van:
Ga naar de inhoud