Interesse in een woning?Op de hoogte blijven?

Afsluiting Venrayseweg van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei

29 apr / 2024

Er is steeds meer bouwactiviteit op het voormalige kazerneterrein. Op dit moment zijn we bezig met het bouwrijp maken van het terrein. Deze werkzaamheden nemen de komende maanden nog in beslag.

Onderdeel van het bouwrijp maken van het terrein is het aanleggen van een nieuwe riolering. De riolering wordt aangelegd vanaf de kant van de maas, ter hoogte van de toegangsweg. We verwijderen daarom, maandag 29 april, de toegangsweg naar de appèlplaats. Om de riolering te kunnen aansluiten op het bestaande net is het noodzakelijk om ook de Venrayseweg gedeeltelijk af te sluiten.

De afsluiting is van maandag 13 mei 7.00 uur tot en met vrijdag 17 mei 16.00 uur. De afsluiting is alleen ter hoogte van het kazerneterrein, vanaf de inrit voor het bouwverkeer tot de Horsterweg. De Horsterweg blijft bereikbaar.

De omleidingsroute die wordt ingesteld leidt automobilisten via de Eindhovenseweg. Zie ook onderstaande plattegrond. Het groen stukje Venrayseweg is het gedeelte dat wordt afgesloten. Fietsers kunnen via de Garnizoenweg van de fietsersbrug naar de Horsterweg en andersom! We vragen u vriendelijk om uw medewerking.

KKV is een gezamenlijke ontwikkeling van:
Ga naar de inhoud