Interesse in een woning?Op de hoogte blijven?

Gemeenteraad stelt bestemmingsplan vast

28 Jun / 2023

De gemeenteraad sprak zich woensdagavond 28 juni uit over het ‘bestemmingsplan Kazernekwartier’. Van alle partijen in de gemeenteraad stemde één partij tegen. De overige partijen hebben allemaal aangegeven akkoord te zijn en het bestemmingsplan vast te willen stellen. De meeste raadsleden spraken zeer positieve woorden over de plannen.

Dit is een hele belangrijke stap in de realisatie van de moderne en eigentijdse stadswijk Kazernekwartier. Een nieuwe wijk waar maximaal 505 woningen en maximaal 132 studentenwoningen worden gebouwd tijdens bouwfase 1. Woningen van sociale huur tot dure koop, alle segmenten zijn in het plan verwerkt. Het wordt een diverse wijk van en voor iedereen.

Het Kazernekwartier wordt ontwikkeld door verschillende partijen. Naast de gemeente Venlo zijn de drie ontwikkelcombinaties Weski-Woonwenz, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Laudy-Mulleners bij de plannen betrokken.

Meer informatie over het Kazernekwartier is te vinden op deze website. Berichtgeving in de media over goedkeuring bestemmingsplan klik hier:
- De Limburger  
- Omroep Venlo

KKV is een gezamenlijke ontwikkeling van:
Ga naar de inhoud