Interesse in een woning?WoningaanbodOp de hoogte blijven?

Minded Motion opent locatie in het Kazernekwartier

1 dec / 2023

In het voorjaar van 2024 opent Minded Motion de eerste freerunning gym van Limburg in Venlo. Op dit moment wordt er gewerkt aan loods V in het Kazernekwartier om deze geschikt te maken. Minded Motion is een vooraanstaande speler in de freerunning- en bewegingswereld.

Al geruime tijd verzorgt Minded Motion wekelijks freerunning lessen aan 1800 freerunners. Deze sporters trainen op 35 verschillende locaties van Maastricht tot Nijmegen. Al deze locaties blijven ook geopend. Zo krijgt iedereen de kans om de sport veilig in de buurt te kunnen beoefenen. Freerunning is een razend populaire sport die jongeren aanspoort tot bewegen. Het is een sport die je niet tegen elkaar, maar met elkaar doet.

Droom verwezenlijken
Het team van Minded Motion heeft jarenlang hard gewerkt om deze droom te verwezenlijken. De freerunning gym wordt uitgerust met ultramoderne faciliteiten, waaronder airbags, trampolines, obstakels, een veerkrachtige vloer en nog veel meer. Dit alles is ontworpen om freerunners de perfecte omgeving te bieden om hun vaardigheden te verbeteren en hun grenzen te verleggen.

Top 10 van de wereld
In het team van Minded Motion zit ook de bekende freerunner Koen Heijnen uit Heythuysen. Hij behoort tot de beste 10 freerunners van de wereld. De kans bestaat zelfs dat freerunning een Olympische sport wordt in de toekomst en dat Koen daaraan gaat deelnemen.

Ontmoetingsplek
De locatie in het Kazernekwartier wordt niet alleen een plek voor de freerunners van Minded Motion. Het wordt een ontmoetingsplaats voor de hele freerunning community wereldwijd. Het wordt een bruisende hub waar mensen met dezelfde passie voor bewegen elkaar ontmoeten, samen trainen en ervaringen delen. Het wordt een plek om je talent te ontdekken.

De verwachting is dat de deuren van de eerste Limburgse freerunning gym in het voorjaar van 2024 openen. Zowel beginnende als ervaren freerunners kan vanaf dan in het Kazernekwartier terecht.

Minded Motion is de tweede permanente ondernemer die zich vestigt in de nieuwe stadswijk Kazernekwartier. Heeft u interesse om in de toekomst als ondernemer ook onderdeel van het Kazernekwartier te zijn? Neem dan contact met ons op.

KKV is een gezamenlijke ontwikkeling van:
Ga naar de inhoud