Interesse in een woning?Op de hoogte blijven?

Een korte opsomming van de werkzaamheden in de maand april

29 apr / 2024

Op verschillende plekken werd er op het kazerneterrein gewerkt. In de buurt van gebouwen R, S en AH (ter hoogte van het spoor en de Venrayseweg) zijn oude kabels en leidingen verwijderd. Bij de panden R en S zijn ook resten van de riolering weggehaald. Waar nodig zijn er tijdelijke voorzieningen aangelegd naar de bestaande gebouwen.

In de buurt van het ketenpark is een bouwweg aangelegd. De bouwweg is verbonden met de Venrayseweg. Let op: dit is nu een in- en uitrit voor (bouw)verkeer! Er is ook gestart met het aanleggen van een fietspad. Dit loopt parallel aan de Venrayseweg en wordt in mei verder afgewerkt.

Rondom de fortmuur aan de zijde van het spoor zijn steigers geplaatst en is begonnen met de restauratie van de muur.

Bij gebouw V zijn fietsenrekken geplaatst. In gebouw V vestigen zich binnenkort de freerunners van Minded Motion.

Tevens zijn de voorbereidingen getroffen om de twee monumentale pilaren aan de rand van de appèlplaats te verplaatsen. Deze worden later teruggeplaatst als onderdeel van het Rondje Fort. Tegelijkertijd is ook de tijdelijke depotlocatie ingericht.

Maandag 29 april, is gestart met het verwijderen van de toegangsweg, vanaf de Venrayseweg tot aan de appèlplaats. Gebruikers en bezoekers van gebouw A kunnen via de bouwweg het pand bereiken. De weg is verwijderd omdat er nieuwe riolering wordt aangelegd. Na het openbreken vindt er eerst onderzoek naar niet gesprongen explosieven plaats en vervolgens is er nog archeologisch onderzoek. Dit is een standaardprocedure voorafgaand aan alle werkzaamheden in de grond.

KKV is een gezamenlijke ontwikkeling van:
Ga naar de inhoud