Interesse in een woning?Op de hoogte blijven?

Welke werkzaamheden staan er de komende weken op de planning

29 apr / 2024

Maandag 29 april is gestart met het verwijderen van de toegangsweg, vanaf de Venrayseweg tot aan de appèlplaats. Gebruikers en bezoekers van gebouw A kunnen via de bouwweg het pand bereiken. De weg is verwijderd omdat er nieuwe riolering wordt aangelegd. Na het openbreken vindt er eerst onderzoek naar niet gesprongen explosieven plaats en vervolgens is er nog archeologisch onderzoek. Dit is een standaardprocedure voorafgaand aan alle werkzaamheden in de grond.

Let op: In verband met het aanleggen van de nieuwe riolering wordt een gedeelte van de Venrayseweg, vanaf de Horsterweg tot de fietsbrug, afgesloten. (Zie de plattegrond voor de omleiding en afsluiting.) De afsluiting is van maandag 13 mei 6.00 uur tot en met vrijdag 17 mei 18.00 uur. Automobilisten dienen om te rijden. De afsluiting en omleiding wordt ter plaatste bekendgemaakt met gele aankondigingsborden.

Vanaf 1 mei start het afkoppelen en verwijderen van kabels en leidingen bij de gebouwen B, C en F en wordt er op het kazerneterrein verder gegaan met het verwijderen van kabels en leidingen die geen functie meer hebben. In week 18 wordt ook het wachtershuisje tussen gebouw A en I weggehaald.

In week 20 starten we met het asfalteren van het fietspad en de bouwweg. Als deze wegen zijn geasfalteerd wordt ook de omleidingsroute voor fietsers omgelegd. Vanaf dat moment fiets je om het ketenpark heen, aan de kant van de Venrayseweg. Zie de afbeelding voor meer duidelijkheid.

KKV is een gezamenlijke ontwikkeling van:
Ga naar de inhoud