Interesse in een woning?Op de hoogte blijven?

Omgevingsmanager Irmy Bran – van Paassen

Omgevingsmanager Irmy Bran – van Paassen is het aanspreekpunt voor vragen rondom de ontwikkelingen van het Kazernekwartier. Als omgevingsmanager staat zij omwonenden en belanghebbenden in de omgeving van het project te woord. De komende jaren verrijst er op het terrein rondom de rijksmonumentale Frederik Hendrikkazerne een nieuwe stadswijk met woningen, studentenkamers en ruimte voor onderwijs, dienstverlening, horeca en ontspanning.

Heeft u interesse om de nieuwsbrief over de voortgang van de werkzaamheden te ontvangen dan kunt u zich heel eenvoudig via deze site inschrijven. Wilt u in contact komen met Irmy dan kan dat via kazernekwartier@venlo.nl.

Irmy kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met de omgeving.

“Door onze krachten te bundelen en elkaar te informeren zorgen we er gezamenlijk voor dat hier de komende jaren een nieuwe wijk ontstaat waar we allemaal trots op zijn.”

Voortgangsmails vanuit Irmy

Irmy verstuurt met enige regelmaat voortgangsmail over het project. Wil je deze mails ontvangen? Stuur haar dan een e-mail met het verzoek opgenomen te worden in de verzendlijst.

Bekijk hier de e-mails die Irmy heeft verstuurd.

KKV is een gezamenlijke ontwikkeling van:
Ga naar de inhoud